چگونه درباره حجم کاری بالا با کارفرما خود صحبت کنیم‌؟ چه چیزی باعث فراری شدن کارمندان می‌شود؟
حجم کاری بالا برای یک حسابدار شایسته، امری پیچیده است زیرا باعث می‌شود آن‌ها نتوانند وظایف کاری خود را به خوبی انجام دهند و باعث می‌شود تمرکز خود را برای انجام صحیح  کارها از دست بدهند.

محققان دریافتند که اگر ساعت‌های کاری در طول هفته بیشتر از 50 ساعت باشد، بهره وری به مقدار زیادی کاهش یافته و اگر بیش از 55 ساعت شود، نتیجه کاری به صفر رسیده و شما عملاً کار مفیدی انجام نمی‌دهید.

در نتیجه تمام زحمات و تلاش‎‌های حسابدار نادیده گرفته می‌شود.

مشکلی که اکثر حسابداران با آن روبرو می‌شوند چیست؟

متناسب نبودن وظایف و حجم کاری بالای آن‌ها با زمان و تخصص است. در این مقاله راهکار‌هایی برای بیان مشکلات حجم کاری زیاد با کارفرما معرفی می‌کنیم. در برخی موارد حجم وظایف محول شده به شخص بیش از توانایی‌های او است و برخی اوقات حسابدار از نتیجه وظیفه‌ی محول شده راضی نیست. در این گونه موارد بهتر است نظرات و مشکلات خود را به بهترین شکل با کارفرمای خود در میان بگذارید.
حجم کاری زیاد یکی از مشکلات همیشگی حسابداران است.
اکثر کارفرمایان و مدیران، زمان مناسبی برای رسیدگی مستقیم به وضعیت رضایت حسابدار خود صرف نمی‌کنند. شما به عنوان یک حسابدار، باید زمان مناسبی را برای بیان مشکل خود با کارفرمای خود اختصاص دهید. زیرا در صورتی که حجم کاری شما به گونه‌ای است که با توانایی‌های شما سازگار نیست کارفرما نمی‌تواند ذهن شما را بخواند و مشکل شما را حل کند. پس در مرحله‌ی اول زمان مناسبی را برای جلسه‌ای با کارفرمای خود انتخاب کنید و نسبت به شرایط و مشکل خود، به طور شفاف با او صحبت کنید.

حجم کاری شما بیش از اندازه است؟

اگر این اعتماد باعث شود تا وظایف شما بیش از حد توان و زمان شما باشد، در کامل کردن آن‌ها به مشکل برخورد خواهید کرد. اکثر افراد روزها و هفته‌های پر کاری دارند و برای انجام کارهای خود به مشکل بر می‌خورند. در این وضعیت، بهتر است به صورت، مستقیم با کارفرمای خود صحبت کنید.

چگونه این موضوع را با کارفرمای خود در میان بگذاریم؟

در این موقعیت از گفتن جملاتی مانند “من این کار را انجام نمی‌دهم” یا “من زمان کافی برای انجام این کار  را ندارم” جلوگیری کنید. مکالمه را به سمتی هدایت کنید که در آن در مورد وظایف و کارها و زمانی که برای انجام کارها و مسئولیت‌های خود لازم دارید، صحبت کنید و آن را قانع کنید که انجام دادن این حجم از کار، در زمانی که مشخص کرده‌اند ممکن نیست.
سعی کنید اگر راه حلی برای این مشکل وجود دارد آن را با کارفرمای خود در میان بگذارید. یکی از پیشنهاد‌هایی که می‌توان بازگو کرد انجام وظایف به صورت گروهی است. پیشنهادی که شما برای حل مشکل خود به کارفرما پیشنهاد می‌کنید نشان دهنده‌ی این است که شما برای انجام وظایف خود احساس مسئولیت می‌کنید و تلاش می‌کنید که وظایف را در زمان درست تحویل دهید.
شاید برای بعضی افراد، این مشکل مهم نباشد. اما بهتر است بدانید که این شرایط خطرناک‌تر از زمانی است که شما بیش از حد کار دارید. در این شرایط، شما بیشتر از روز خود را به بطالت می‌گذرانید و اکثرا به دنبال کاری برای انجام هستید و در پایان روز احساس بیهودگی شما را اذیت می‌کند. علاوه بر آن، زمانی که شما احساس کردید کاری برای انجام دادن در سازمان ندارید، خطر از دست دادن شغل شما را تهدید می‌کند.

در این موقعیت چه کاری باید انجام داد؟

در همچین شرایطی لازم نیست که به طور دقیق ساعت‌های بیکاری خود را بازگو کنید. نکته‌ی اصلی در این جلسه این است که با کارفرما صادق باشید و او را قانع کنید که قصد شما انجام صحیح وظایف و مسئولیت‌هایی است که بر عهده دارید برای پیشرفت و ترقی سازمان یا موسسه است.
در این جلسه باید تلاش کنید تا پیشنهاد‌های بهتر و کامل‌تری نیز برای کارفرما آماده کنید. قسمت‌هایی از سازمان یا موسسه را که نیاز به نیروی بیشتر دارند را به او معرفی کنید یا پروژه‌ها و کارهایی را معرفی کنید که با اهداف سازمان متناسب هستند و شما می‌توانید در آن‌ها مفید باشید. پیشنهاد کمک کردن به دیگر اشخاص موسسه می‌تواند پیشنهاد خوبی باشد.

 با کیفیت کار مشکل دارید؟

در این موقعیت، افراد بیش از آن که با حجم کاری و تعداد آن وظایف مشکل داشته باشند، با کیفیت وظایف و کارها مشکل دارند.
اشخاص پس از مدتی از انجام کارهای تکراری خسته می‌شوند و تلاش می‌کنند تا با ارتقای شغلی یا تغییر موقعیت، خود را از مشکلاتی که دارند دور کنند. در این مواقع، جلسه با کارفرمایان کمی سخت و ترسناک است. چرا که بازگو کردن نارضایتی از کیفیت کار می‌تواند موقعیت شغلی شما را تهدید کند و شما را بی‌انگیزه جلوه دهد. اما کارفرمایان باهوش در این وضعیت از کارمندان خود استقبال می‌کنند و این ابراز نارضایتی را نشانه‌ای برای پیشرفت می‌دانند.
برای افزایش کیفیت کار خود می‌توانید در دوره‌های آموزش حسابداری اصفهان شرکت کنید.

چگونه حجم کاری زیاد را با کارفرما در میان بگذاریم

گام اول در چنین جلساتی، آماده کردن پیشنهادهایی از قبل است. شما باید توانایی‌ها و نیازهای خود را بدانید و بشناسید و پیشنهاد خود را طوری بازگو کنید که علاوه بر پیشرفت و راحتی شما باعث شود که موسسه یا سازمان هم نیز پیشرفت کند. شما نیز می‌توانید از مدیر خود درخواست کنید که با اختصاص دادن زمانی برای آموزش شما و دیگر حسابداران موقعیت‌های جدیدی را برای شما و همه‌ی آن‌ها ایجاد کند.

در آخر به این نکته اشاره می‌شود که گام اول در حل مشکلات کاری، بیان آن‌ها با کارفرما است. شما باید توانایی صحبت کردن و مذاکره با مدیران را در خود تقویت کنید تا بتوانید در جلساتی که به منظور ابراز مشکلات خود برگزار می‌کنید، آن‌ها را به بهترین نحو قانع کنید تا تغییری در وضعیت کاری شما ایجاد کنند. در این جلسات باید خود را به عنوان فردی که نگران وضعیت سازمان نیز است، معرفی کنید و تلاش کنید تا مسیر پیشرفت خود را در مسیر سازمان یا موسسه نشان دهید. علاوه بر آن، این نوع جلسات به شما کمک می‌کند تا مدیر خود را بهتر بشناسید.

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

میخواهید به بحث بپیوندید؟
مشارکت رایگان.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *